top of page

Ons team

Gigirentacar biedt hoogst kwalitatieve huurwagens aan. Sinds 1994 leveren wij een uitmuntende service aangaande autoverhuur, vakantiewoning verhuur en immobilïen.

Dankzij deze 20 jaar ervaring en toewijding en door onze klantgerichte dienstverlening hebben wij onze betrouwbare reputatie verdiend.

20180802_112455.jpg
Valerie JOHNSON
Verhuring
anne-laure.jpg
Nico REYNS
Administratie

Onze waarden

 

Leadership : Nr.1. Bij Gigirentacar, geniet u van de kwaliteit en de service die u verwacht van de beste in de sector. Ons bedrijf is in constante ontwikkeling om zich aan de noden van de klant aan te passen en zich van de nieuwste opportuniteiten te vergewissen. Gebruik makend van de diensten bij Gigirentacar, zo kan u in alle vertrouwen genieten van uw vakantie of van uw nieuw leven in Tenerife.

 

Klantenrelatie: Bij Gigirentacar staat klantentevredenheid bovenaan ons lijstje. Wij luisteren steeds naar uw behoeften en doen er alles aan om aan deze te beantwoorden. Onze toewijding aan een uitmuntende klantgerichtheid staat als een paal boven water. Wij zijn trots om de klanten onze diensten aan te kunnen bieden en hopen  op een wederzijds vertrouwen zodoende we prachtige zaken kunnen realiseren. Wij kunnen onze klanten te woord staan in het Spaans, Engels, Nederlands, Frans, Duits en Italiaans.

 

 

 

bottom of page